Routebeschrijving

Kaartje van de omgeving en locatie van de praktijk

Onder het kopje “contact” vindt u het adres van de logopediepraktijk.

Hieronder kunt u uw postcode invullen, en klikt u op “verstuur”. U ziet dan de route, vanaf de postcode die u heeft ingevoerd naar de praktijk.

Routeplanner

Vul uw postcode in, om een routebeschrijving vanaf uw huis te krijgen.

Logopediepraktijk Bijsteren (hoofdlocatie) is het meest eenvoudig te bereiken vanaf de zijde Stationsstraat, wanneer u met de auto komt. Vanaf het centrum gezien, neemt u dan de derde afslag op de rotonde (bij de bouwmarkt) en vanaf het station gezien neemt u de eerste afslag op de rotonde. Dit is de Jan Nijenhuisstraat. U blijft deze weg volgen (dus niet de weg volgen die naar links afbuigt). Aan het eind van deze weg, vindt u een gebouw genaamd: “De Samaritaan”. Daar neemt u de tweede ingang (ingang van het medisch centrum). De eerste ingang is voor de bewoners van de appartementen. Bij binnenkomst loopt u, na de klapdeuren gepasseerd te zijn, rechtsaf. In de gang neemt u plaats op de grijze stoelen. Ik haal u daar op, op de afgesproken tijd.

Logopediepraktijk “De Wending” bevindt zich aan de Papiermakerstraat 28, in het centrum van Putten. Naast mijn woonhuis, aan het einde van de oprit, kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Ik haal u daar op, op de afgesproken tijd. Uw auto kunt u parkeren aan de Papiermakerstraat of aan de Brinkstraat. Fietsen mogen op de oprit worden gestald.