Aanmelden

Voor aanmeldingen, afspraken en informatie kunt u het beste het onderstaand formulier invullen en versturen. Ik lees mijn mail dagelijks.

U kunt telefonisch contact met mij opnemen op het volgende telefoonnummer: 06-36392924 (tot 21:30 en ook zaterdag bereikbaar). Wanneer ik behandel neem ik de telefoon niet aan (dan wil ik er zijn voor de cliĆ«nt). U kunt dan een voicemailbericht achterlaten. Ik bel u dan terug tijdens mijn pauze of na mijn werkdag, ’s avonds.

Door mijn specialisatie heb ik een regiofunctie en een wachtlijst van enkele maanden. U kunt het aangeven wanneer uw klacht wat meer spoed heeft. U moet dan denken aan pijn, een vooronderzoek/nazorg bij een operatie in het mondgebied, behoefte aan enkel dringend advies en geen behandeling en een ontwikkelingsprobleem.

Tijdens schoolvakanties is mijn praktijk soms (deels) gesloten. Bij “openingstijden” vermeld ik altijd mijn afwezigheid.

  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.